Ondernemen

Op deze pagina geven we de ondernemers onder de Komduurs de kans om hun onderneming kort aan hun familieleden (hoe veraf dan ook) voor te stellen. Meld je aan voor een gratis plaatsing. Enige voorwaarde: een informatieve tekst van maximaal 75 woorden en een scherp logo van je onderneming als .png of .jpg sturen aan: info@www.komduur.nl

We hebben vast een paar voorbeelden geplaatst:

KOMDUUR WATERSPORT

Wat jaren geleden ooit begon met het hobbymatig opknappen van boten en motoren met veel passie, is uitgegroeid tot waar Komduur watersport nu staat. Door de jarenlange ervaring en passie hebben wij dan ook de stap genomen om in 2015 een bedrijf aan huis te beginnen. Wat vaak als prettig en vertrouwd ervaren wordt ons thuis!!!
Wij zijn dan ook een handelsonderneming aan huis, welke op afspraak is geopend maar waar de klant altijd terecht kan. Wij hanteren dan ook absoluut geen 09:00-17:00 mentaliteit.
Daarnaast  brengen wij liever wat meer tijd door met de klant om een goed advies te kunnen geven en uiteindelijk zorg te dragen voor een geslaagde en succesvolle aankoop!!!

Mail naar: info@komduurwatersport.nl of bel: +31 (0)6 21 642 666

MK WOODWORKS

(Matthijs Komduur)

MK-Woodworks is een jong en creatief bedrijf, gespecialiseerd in houten producten voor binnen en buiten. Kwaliteit, creativiteit en tevredenheid van de klant staan bij ons voorop.

Al onze producten worden met de hand gemaakt. Het grote voordeel daarvan is, dat wij alles op maat kunnen maken, naar wens van de klant.

Naast maatwerk hebben wij een aantal producten altijd op voorraad en knappen wij uw oude meubels op.

Voor vragen en advies kunt u ons altijd bereiken, wij staan open voor al uw houten oplossingen voor interieur en exterieur.

Mail: info@mk-woodworks.nl of bel +31 (0)6 22 810 850.

KOMDUUR EVENT SECURITY

Informatie volgt

KOMDUUR SCHILDERSBEDRIJF

Informatie volgt

VISHANDEL KOMDUUR

Informatie volgt

DETERM ONGEDIERTEBESTRIJDING EN ADVISERING

(Geert Komduur)

Ongedierte! Men kan er veel van vinden, maar de bottom-line is: we moeten er wat aan doen. Ongedierte richt schade aan en is een gevaar voor de volksgezondheid. Determ Ongediertebestrijding & Advisering komt ter plaatse als er problemen zijn. Wij voorkomen liever dan dat we bestrijden. Wering, advies en regelmatige inspecties werken preventief. Heeft u toch last van insecten in uw huis of bedrijfspand? Dan zijn wij binnen 24 uur ter plaatse. Bij spoed kunt u ons bellen 06-515 818 21 of mailen info@determ-ongedierte.nl