Over ons

Komduur Advies is opgericht door Ed Komduur. Ed Komduur (1957) is een teamspeler met ruime internationale management ervaring, zowel commercieel, strategisch, beleid makend als operationeel. Hij is zowel in dienstverband als op projectbasis actief geweest. Na het volgen van een lerarenopleiding en de politieopleiding voor het Korps Rijkspolitie deed Ed circa tien jaar ervaring op in verschillende aspecten van het politiewerk. In de loop van zijn werkzame heeft hij zich voortdurend  verder ontwikkeld met vervolgopleidingen, cursussen  en trainingen.

Ed heeft ruim 30 jaar brede ervaring in zowel uitvoerende, leidinggevende, beleid ontwikkelende, adviserende als organisatie transformerende rollen.  Hij is een creatieve en breed georiënteerde manager en adviseur met een staat van dienst betreffende ontwikkeling en implementatie van effectieve organisaties, teams en oplossingen, zowel strategisch als operationeel. Hij is een gewaardeerde senior consultant voor zowel nationale als multinationale organisaties in zowel bedrijfsleven als overheid. Kenmerkend voor zijn management capaciteiten zijn pragmatiek, teamwork, innovatie en beheersing van processen. Ed is een openhartige gesprekspartner met sterke sociale- en presentatievaardigheden en heeft een gedegen reputatie met het managen van gecompliceerde management projecten. Hij geldt als een charismatisch leider.

Ed doceert als gastdocent aan de SaxionHogeschool en had o.a. zitting in de Beveiligingscommissie van de Raad voor de Detailhandel en was lid van de Examencommissie voor het Certificaat Beveiliging Detailhandel (SVPB).